Bastiaan & Marischka - 578 lang
Bastiaan & Marischka - 578 lang
bruidsfotograaf friesland - 024 lang
bruidsfotograaf friesland - 024 lang
bruidsfotografie 02 lang
bruidsfotografie 02 lang
Roel & Lingjuan 043
Roel & Lingjuan 043
Sarra & Berteun 337 lang
Sarra & Berteun 337 lang
bruidsfotograaf friesland - 002  lang
bruidsfotograaf friesland - 002 lang
bruidsfotograaf friesland - 021 lang
bruidsfotograaf friesland - 021 lang
bruidsfotograaf friesland - 034 lang
bruidsfotograaf friesland - 034 lang
bruidsfotografie 01 lang
bruidsfotografie 01 lang

verhalen door creatieve journalistieke fotografie


De bruiloft is zoveel meer dan alleen het geven van de ringen en het tekenen van de akte. Het is de liefde die jullie elkaar toezeggen, de mooie en moeilijke momenten die jullie samen delen. En natuurlijk de mensen die er bij zijn. Mijn passie is om dit vast te leggen in een verhaal dat voor jullie echt en herkenbaar is… voor later. Geen verzameling stijve, ongemakkelijke beelden die de relatie moet illustreren. Maar echte, mooie, lieve, onhandige, kwetsbare, gevoelige, grappige momenten, die weerspiegelen wie jullie zijn en wat jullie voor elkaar voelen. Elke bruiloft is weer anders, spannend en uniek. Ik hou van het onverwachte. Het lezen van mensen en op zoek naar het subtiele gebaar dat veel betekenis draagt! Die momenten wil ik vastleggen, en ik geef hier graag mijn creatieve twist aan! Op de dag zelf vind ik het belangrijk dat jullie niet bezig zijn met poseren maar lekker kunnen genieten van het moment. Wanneer  je op je gemak voelt, gaat alles natuurlijk. Dit zie je altijd duidelijk in de foto’s terug! Voelt dit goed? Laten we elkaar dan leren kennen!
Je wil natuurlijk het liefst alle bijzondere momenten en mensen in jullie verhaal. Ik ben er graag de hele dag bij om het verhaal compleet in beeld te vangen. Van begin tot eind. De mooiste momenten gebeuren vaak buiten het kader van tijd! Bij een bruidsreportage krijgen jullie altijd:

  • tenminste 400 foto’s in hoge resolutie
  • online foto gallerie
  • preview vlak na de bruiloft

Bruidsfotografie begint bij 8uur voor 1800euro. Voor meer informatie over prijzen en mogelijkheden, neem dan contact met me op. Om jullie mijn volledige creatieve energie te geven neem ik maximaal 25 bruiloften per jaar aan. De aanvragen voor 2016 komen binnen, dus wees er op tijd bij!

(Deze prijzen kunnen te allen tijde gewijzigd worden zonder voorafgaande kennisgeving.)


“Ik vind het belangrijk dat jullie niet bezig zijn met poseren, maar kunnen genieten van het moment.”